PRESENTACIÓ

AMPA significa Associació de Mares i Pares d' Alumnes.


Objectius :Poder oferir els serveis necessaris i cobrir les necessitats de les famílies que formen part de la nostre escola.Què es fa des de l'AMPA?1.Des de l'AMPA programem i organitzem les Extraescolars que comencen a l'Octubre i acaben a final del mes de maig a uns preus assequibles.

2.Realitzem el reciclatge : Realitzant el reciclatge ens ha ensenyat una forma de vetllar pel benestar dels llibres i fer que els nens des de ben petits es facin càrrec de cuidar i respectar els llibres. A part, els pares ens permet estalviar un munt de diners.

3.Venem el material escolar com llibretes, les agendes, xandalls ,etc...

4.Organitzem la Festa de Fi de Curs i participem en les festes que realitza l'escola.

5.Per Sant Jordi venem roses i llibres, una forma divertida de recaptar diners.

6.Col•laborem en les necessitats que pugui tenir l'escola, com pot ser en material per les aules, en les jornades culturals, en les orles pels nens/es de sisè, etc...


L'AMPA necessita d'un grup important de mares
 i pares per poder organitzar totes aquestes activitats. 

Per ser de l'AMPA i poder gaudir de tots els seus serveis , només cal pagar al començament de curs una sola quota de 25€ per família.
-------------------------------------------------


PRESENTACIÓN

AMPA significa Asociación de Madres y Padres de Alumnos.


Objetivos: Poder ofrecer los servicios necesarios y cubrir las necesidades de las familias que forman parte de la nuestro escuela.Qué se hace desde el AMPA?


1.Desde el AMPA programamos y organizamos las Extraescolares que empiezan en octubre y acaban a final del mes de mayo a unos precios asequibles.

2.Realizamos el reciclaje : Realizando el reciclaje nos ha enseñado una forma de velar por el bienestar de los libros y hacer que los niños desde muy pequeños se hagan cargo de cuidar y respetar los libros. Aparte, los padres nos permite ahorrar un montón de dinero.

3.Vendemos el material escolar como libretas, las agendas, chándales ,etc...

4.Organizamos la Fiesta de Fin de Curso y participamos en las fiestas que realiza la escuela.

5.Por Sant Jordi vendemos rosas y libros, una forma divertida de recaudar dinero.

6.Colaboramos en las necesidades que pueda tener la escuela, como puede ser en material por las aulas, en las jornadas culturales, en las orlas por los niños/se de sexto, etc...


El AMPA necesita de un grupo importante de madres y padres para poder organizar todas estas actividades.

Para ser del AMPA y poder disfrutar de todos sus servicios , sólo hay que pagar a comienzos de curso una sola cuota de 25€ por familia.

Comentarios

Entradas populares de este blog

T'estem esperant